Is jouw vlucht vertraagd? Dan krijg jij €600 vergoeding

Is jouw vlucht vertraagd met 3 uur of langer? Dan heb jij recht op een vergoeding van maar liefst €600. Wij zorgen ervoor dat jij je vergoeding terug krijgt, want ook vliegmaatschappijen hebben hun plichten. Wij hebben de Expertise, en vakmanschap om dit voor je te claimen zodat jij krijgt waar je recht op hebt.

vlucht vertraagd claim

We hoefden alleen de papieren te…

Rated 5 out of 5
september 5, 2022

We hoefden alleen de papieren te uploaden de Vlucht Claim Service heeft de brief gemaakt en verstuurd. Fantastisch gedaan

Mireille Koning

Werkt perfect

Rated 5 out of 5
september 5, 2022

Werkt perfect, je vult de gegevens in van de vertraagde vlucht. Stuurd de benodigde papieren op. En ze nemen Al het werk uit handen.
Het is nog snel geregeld ook.
Top

Jacco Weide

Top service

Rated 5 out of 5
september 5, 2022

Buiten het feit dat wij vertraging hadden, kwam ik ook nog eens behoorlijk ziek thuis. Ik had totaal geen puf om een claim in te dienen en wat zou ik doen als er geen gehoor aan gegeven zou worden, ik heb hier tenslotte totaal geen verstand van. Dus ik besloot vlucht-claim-service.nl in te schakelen. De tegenpartij reageerde niet binnen de termijn van 6 weken dus er was een vervolg nodig. Dit is allemaal meteen opgepakt door vlucht claim service en vandaag heb ik bericht ontvangen dat onze claim uitgekeerd gaat worden. Ik kan deze dienst van harte aanbevelen!

Danielle Brouwer

WAT WIJ DOEN BIJ EEN VERTRAAGDE VLUCHT

Vergoeding vertraging vlucht

Is jouw vlucht geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op een claim van maar liefst €600 als vergoeding van jou vlucht vertraging. Wij verzorgen dit compleet kosteloos. Om een claim in te dienen moet je beschikken over de juiste kennis. Wij hebben alle kennis in huis, om een compleet en sterk dossier in te dienen. Om de garantie op een succesvolle claim te verhogen tot maar liefst 99,9%. Is jouw claim toch geweigerd? No Cure, No Pay. Je betaald vooraf niks. Pas na de succesvolle claim, houden wij een klein bedrag in om de gemaakte kosten te dekken.

Vlucht vertraagd vergoeding

Als je vlucht vertraagd is kunnen wij een vergoeding claimen bij de maatschappij waar jij een ticket hebt geboekt. Dit is verschillend per vlucht, en locatie. In veel gevallen is de maatschappij verantwoordelijk. Wij kijken per geval wat jouw situatie is en maken voor iedere vertraging een speciaal dossier op om te gaan voor de beste vlucht vertraagd vergoeding claim.

Schadevergoeding vertraging vlucht

Naast het recht op bepaalde kosten die worden vergoed van jouw betaalde ticket heb je ook recht op schadevergoeding bij vertraging vlucht. Zoals bijvoorbeeld het eten, en andere onkosten die je hebt gemaakt

compensatie-vertraging-vlucht
Direct Geld Claimen

MEEST GESTELDE VRAGEN OVER EEN VERTRAAGDE VLUCHT

Bij een vertraagde vlucht heb je bijna altijd recht op een vergoeding. Deze moet natuurlijk nog wel op de juiste manier geint worden.

Direct Geld Claimen

DEEL HIERONDER JOUW ERVARING MET ONS!